Hjælp til at få banen i topform

Oprettet d. 8. juni 2020

Vi ser frem til nogle spændende uger med golf og turneringer i den kommende tid. Vi begynder med DM i hulspil i uge 25.

I uge 25 har greenkeeperafdelingen brug for hjælp til at ordne omkring bænke og trapper op til teesteder. Desuden kan vi bruge et team der møder kl. 06.00 fre. -lør. Og søndag til at jævne bunkers. Det er 3-4 personer der skal ordne bunkers i 2 timer hver dag, i dagene 19.- 21. juni.

Derefter kommer Hedelandsugen (uge 28), som er en golfuge med mange turneringer og meget lidt plads i løbet af dagen til at passe banen. Greenkeeperne vil møde tidligt for at klippe. Her vil vi gerne have lidt hjælp igen til bunkers, hulflytning, vanding og oprydning mm. Hedelandsugen er nyt for os, og vi er ikke helt sikre på, hvordan opgaverne vil fordele sig. Mere info ugen før.

Der går rigtig meget tid med at vande græs. Vi råder over et automatisk vandingsanlæg til greens og teesteder. Vi vander også de nyanlagte områder med græstørv for at sikre, at de gror ordentlig fast.

 

Jeg vil gerne hjælpe

I kan melde jeg ved henvendelse til kontoret og ved kontakt til Jan Ebdrup for at tilkendegive, hvilke dage I vil give en hånd. Det er også muligt at melde sig i golfbox: 

På vegne af greenkeeperne: Jan Ebdrup 22926995