VELKOMMEN TIL OLDTIMER SÆSON 2020

OLDTIMER KLUBBENS FORMÅL

er at fremme det sociale fællesskab blandt Hedeland Golfklubs seniorer samtidig med, at det er muligt for den enkelte golfspiller at forbedre sit niveau ved at deltage i den ugentlige turnering, som afvikles om onsdagen. 

HVEM KAN DELTAGE

Alle fuldtids- og hverdagsmedlemmer af Hedeland Golfklub med op til hcp. 54, som er på vej til eller allerede er i den 3. alder, dvs. i det år hvor damer fylder 50 år og herrer 55 år.

TURNERINGEN

Der spilles 18 huller i 4 rækker: 2 nogenlunde lige store herre- og damerækker inddelt efter handicap samt en 9 hullers række. Herrerne spiller fra Tee 55 (hcp. 37-54 spiller fra Tee 50) og damerne fra Tee 50 (hcp. 37-54 spiller fra Tee 45). I 9 hullers rækken spiller alle fra Tee 50 (hcp. 37-54 spiller fra Tee 45). Man forbliver i den aktuelle række hele sæsonen uanset ændring i handicap. 

Som udgangspunkt spilles Stableford, men der kan forekomme andre spilleformer i løbet af sæsonen. Det vil blive offentliggjort i god tid, og resultaet vil ikke indgå i årsresultatet.  

I turneringen indgår også en eclectic turnering, der ligeledes er rækkeopdelt som beskrevet. 

TURNERINGENS AFVIKLING

OldTimer sommerturnering afvikles i henhold til Dansk Golf Unions til enhver tid gældende regler og klubbens lokalregler.

Bestyrelsen forbeholder sig ret til at aflyse en runde, hvis ekstremt ugunstige vejrforhold forårsager unfair forhold for en majoritet af deltagerne i runden, samt hvis der på en turneringsdag er mindre end 20% af det samlede antal tilmeldte, der deltager. 

STARTLISTER

Der udarbejdes startlister til hver ordinær spillerunde, og det forventes, at den angivne starttid og holdsammensætning respekteres med mindre, der er tvingende omstændigheder, der umuliggør dette. Startlisterne offentliggøres her på siden. 

TIDSBESTILLING OG TILMELDING

OldTimers har fortrinsret til tidsbestilling hver onsdag kl. 8-12. Ikke bookede tider frigives til andre spillere 5 dage før. 

For at deltage i turneringen skal du tilmelde dig den enkelte spilledag i den pågældende række, og det kan med fordel ske samtidig med, at du booker tid i Golfbox. 

SCOREKORT OG RESULTATER

Se detaljer i Tilmelding og scoreregistrering i kolonnen til venstre.  Fra den 13. maj vil runden være tællende og handicapregulerende. 

I 2020 indgår de 10 bedste resultater (stableford point)  i sæsonopgørelsen og vil fremgå af Orders of Merit. 

SÆRLIGE TURNERINGER

Planlagte specielle turneringer vil blive gennemført såfremt det bliver tilladt, og vil blive offentliggjort så snart det er muligt. 

TILMELDING OG BETALING

Du tilmelder dig i Golfbox:  Oldtimer summerturnering tilmelding, som du finder i april. Kontingentet på kr. 350,- betales samtidig med tilmeldingen.