Skanlog turnering 2024

Oprettet d. 13. maj 2024

Gode sponsorer er vigtige også for en golfklub, og i Hedeland Golfklub har vi en sponsor, som er guld værd.

Benny Winther og hans virksomhed Skanlog har ydet exhorbitante bidrag til Hedeland Golfklub siden klubbens start i 1980. Udover at sponsere plantning af en række træer, flisebelægning og meget mere har Benny Winther også stået som sponsor for en JP Gods match, der var på programmet siden 1984, hvor de første 9 huller blev indviet, og til og med jubilæumsmatchen i 1990. Benny Winther og den familieejede virksomhed Skanlog er stadig en betydelig klubsponsor, og nu har vi i OldTimer den store glæde at kunne invitere til Skanlog turnering for 2. gang med Benny og Else Winther som både præmiesponsor og sponsor af lækker sommerbuffet for op til 80 OldTimere. 

Der skal lyde en kæmpe stor tak for sponsoratet.