Velkommen hos Café Hedeland

Velkommen hos Café Hedeland - hele hedelands spisested

stor påskefrokost - læs mere her

Vi er placeret ved Hedeland Golfklub og er åben for alle omegnens brugere og beboere, samt hvad der ellers kommer forbi af godtfolk.

Café Hedeland har 2 restaurantlokaler til henholdsvis 30 og 85 gæster og lokalerne kan samles til ét stort lokale. Derudover har vi de skønneste terrasser med god plads til at nyde vejret og den fantastiske udsigt over det smukke Hedeland.

SE VORES MENUKORT 

- Mad & drikke
(åbner som PDF fil)

Vi er hele Hedelands Spisested, café og selskabslokaler

Vi arbejder for, at vores gæster får en smags-  og serviceoplevelse, der kalder på gensyn. Her bliver der både værnet om klassikerne og arbejdet med det moderne køkken. Det vil du kunne se på vores menukort og opleve ved vores specialarrangementer og som gæst ved private arrangementer.

Når du trænger til god og hjemmelavet mad og drikke, hvad enten det er efter en tur i Hedelandet, til et familiearrangement eller noget helt tredje, så byder vi dig varmt velkommen.

Så kom forbi Café Hedeland, også selvom du ikke spiller golf eller er medlem af golfklubben. Vi vil det lokale og ønsker at gøre en forskel for det lokale sammenhold, samvær, foreningsliv og klubkultur. Her finder du velsmagende håndværk og en nærværende, uformel service.

Se Smiley-rapport

Vel mødt hos Café Hedeland .

 

 

Opslagstavle

Restaurant

åbningstider vintersæson 2022-23

Mandag - søndag:
kl. 10-17 (Køkken kl. 11-16) 

OBS
Lukketiden kan blive justeret i forhold til gæster på dagen, lige som lukketiden for større og/eller private arrangementer aftales individuelt.

 

Smiley - kontrolrapport

Link til kontrolrapport

Kontaktinformation

Café Hedeland
Stærkendevej 232 A
2640 Hedehusene

Telefon 9155 0166

mail: cafe@hedeland-golf.dk