KLUB 37

Velkommen til sæson 2020

KLUB 37 vil gerne byde alle, både tidligere og nye medlemmer, velkommen til en noget anderledes, men alligevel en fremragende, fantastisk, sjov og frisk golf sæson i KLUB 37.

Fordi vi alle befinder os i en Corona tid, så starter vi op med kun at afholde mandagsspil, dvs. ingen månedsafslutning og derved heller ingen præmie uddeling. Men situationen ændrer sig jo løbende, så vi forsøger at justere, så snart at det er muligt.

Vi håber på trods af situationen, at I alle vil være med til at gøre sæsonen 2020 til en god golf sæson.

Vi skal selvfølgelig alle overholde de gældende regler, og henviser derfor til Hedeland Golfklubs hjemmeside, i forhold til nyeste regler.

Scorekort til eget brug kan udskrives i klubhuset, men scoren skal indtastes via det link I modtager ved tilmelding til den enkelte turnering. Det kan anbefales at skrive scoren ned undervejs, og så indtaste den fra en pc når du kommer hjem.

Her får du et hurtigt overblik over KLUB 37

 • KLUB 37 er en klub i Hedeland Golfklub for alle medlemmer med et handicap på 32 eller derover. Du må selvfølgelig gerne blive i KLUB 37 sæsonen ud, selvom du skulle nå under handicap 32 i løbet af sæsonen.
 • KLUB 37 spiller hver mandag i sæsonen, på henholdsvis Maglehøjbanen (9 huller) og Storbanen (9 huller), afhængig af dit handicap og medlemskab.
 • Det koster normalt 350 kr. at være medlem af KLUB 37 for hele sæsonen, men pga. situationen har vi nedsat prisen til 200 kr. i år.

KLUB 37 Turnering 2020

Hvem kan deltage?

I KLUB 37 Turneringerne kan alle medlemmer af KLUB 37 deltage, dvs. Voksen-, Maglehøj-, U30- og Junior medlemmer, med et handicap på 32 eller derover.

Som Prøvemedlem er du velkommen til at deltage i KLUB 37 turneringen på Maglehøjbanen hver mandag. Så kan du melde dig ind i KLUB 37, når du tager et rigtigt medlemskab i Hedeland Golfklub.

To rækker

Vi spiller i to tællende Stableford rækker.

 • Maglehøjbane, 9 huller, Handicap 32 - 72
 • Storbane, 9 huller, Handicap 32 – 54
 • Du kan kun skifte række ved måned opstart.

Spilledage

Vi spiller mandage i perioden 11. maj til 28. september.

 • Maglehøjbane, start mellem kl. 16.00 - 17.00.
 • Storbane, start mellem kl. 16.00 - 18:30, afhængig af tee tid.

KLUB 37 Turnering 2020

Tilmelding til Mandagsturneringen

Senest fredag inden Mandagsturneringen/spillet skal du tilmelde dig turneringen i GolfBox og vælge en ønsket start tid, hvis du spiller på Storbane.

I år vil der være indført flere nye officielle Teesteder på Storbane. Teestederne er henholdsvis 55, 50, 45 og 40. Hvilket Teested du skal spille fra fastsættes ud fra dit aktuelle handicap. Dette gør, at du vil få en perfekt og positiv golf oplevelse og runde.

Senest søndag vil du modtage en mail med din starttid og hvem du skal spille sammen med, den pågældende mandag.

Vi forsøger at sammensætte boldene, så I kommer til at møde andre KLUB 37 medlemmer og så vi får et så flydende spil som muligt, Samtidig vil vi også forsøge at respektere jeres individuelle ønske om starttid – men det kan ikke altid garanteres, så derfor beder vi om, at I er fleksible.

Hvis du alligevel ikke har mulighed for at overholde din starttid, så kontakt René (26 15 21 12) og/eller Peder (61 36 62 63) med ny ankomsttid så hurtigt som muligt. Vi vil så forsøge at finde en ny starttid.

Tilmelding og betaling

KLUB 37

Du tilmelder dig ved at bruge GolfBox.

For at blive medlem af KLUB 37, skal du tilmelde dig den turnering som hedder ’KLUB 37 – Medlem af’, som er placeret under maj måned.

Tilmelding og betaling kan kun ske via GolfBox.

Turnering

Du skal også tilmelde dig de enkelte KLUB 37 turneringer/spil via GolfBox. Der vil være én turnering pr. mandag for henholdsvis Maglehøj og Storbane, sæsonen igennem, og du deltager kun i turneringen/spillet hvis du er tilmeldt. Turneringerne hedder henholdsvis:

 • ’KLUB 37 – Maglehøj’, efterfulgt af dato
 • ’KLUB 37 – Storbane’, efterfulgt af dato

Husk at tilmelde dig i GolfBox senest fredagen inden. Hvis du har tilmeldt dig, og alligevel ikke kan stille op, så er det også vigtigt, at du afmelder dig fra turneringen, senest fredagen inden.

Facebook gruppe

Facebook

KLUB 37 har en Facebook gruppe, som vi selvfølgelig anbefaler, at du bliver medlem af.

Det kræver at du har en Facebook profil, men det kræver ikke at du som sådan er aktiv på Facebook.

På den måde går du ikke glip af de seneste nyheder, ændringer i kalenderen eller andet og samtidig har du mulighed for at komme i kontakt med andre KLUB 37 medlemmer, for fx at lave aftale om en golf runde.

KLUB 37

Er du medlem af KLUB 37, så find Facebook gruppen ved, at søge efter:

 • ’Hedeland Golfklub – KLUB 37’

Klik på knappen ’+ Bliv medlem af gruppen’ og kort tid efter vil du have adgang.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os i KLUB 37.

 • Lene Brandenborg Larsen – Mobil: 40 52 31 05
 • Peder Holbek Jensen – Mobil: 61 36 62 63
 • René Fedderholdt – Mobil: 26 15 21 12

Vi vil også altid være at finde i golfklubben om mandagen.

Det er os med de røde jakker og/eller kasketter.

Vi glæder os til at spille sammen med dig!