Malene Krølbøll sæson 2013...

Oprettet d. 11. juni 2013

Malene ved Furesøpokalen 2013

På billedet ses de glade vinder af Furesøpokalen – Christian Glöet og Malene Krølbøll

Sæson 2013 startede i Sverige den 7. april i Sct. Arilds, hvor Malene spillede sig til en 2. plads og den 14. april vandt Malene Norberg Open for 3. år i træk. Begge turneringer gav adgangsbillet til finalen, men da Malene vandt finalen sidste år, var hun allerede inviteret til dette års finale i Örebro i september.

Malenes første danske turnering var Elite tour i Asserbo den 11. og 12. maj, hvor hun med 3 runder i henholdsvis -2, par og -5 – opnåede en 6. plads.

Furesøpokalen blev spillet den 18. og 19. maj, og her lagde Malene sig i front fra starten i modsætning til sidste år, hvor hun lige klarede cuttet. Hun sluttede dog i 2012 på 2. pladsen, men i år viste hun særklasse og med runder i -2, +4 og +2 sluttede hun hele otte slag foran sin nærmeste forfølger.

En af nordens største amatørturneringer er DIAC/DILAC, som i år allerede blev spillet 31. maj til 2. juni, da Silkeborg Golfklub i år skal ligge bane til EM for herre hold i juli. Som sædvanlig var banen i flot stand og vejret med spillerne – specielt de første 2 dage – hvor Malene spillede runder i +2, par og +3 – som placerede Malene på 3. pladsen inden søndagens finale. En oplevelse at skulle i førerbold med mange tilskuere, men den kraftige blæst påvirkede spillerne, og specielt de sidste 4 huller var ’dyre’ for Malene, så hun endte søndagens runde i +8, og en samlet 5. plads.

Malene blev af DGU udtaget til at spille German Girls i dagene 7. til 9. juni i Sct. Leon-Rot – samme bane hvor EM for pigehold 2012 blev spillet. I 2012 havde Malene lidt udfordringer med banen, hvor hun gik to runder i hhv. 80 og 77 – så Malene så frem til at tage revanche over banen.

Deltagerne i turneringen er landsholdspillere fra mange af de europæiske lande, så det var et stærkt felt Malene skulle dyste mod. Med de første to runder i +1 og -3 klarede Malene cuttet og var nr. 10 ud af de 20 spillere, der skulle spille finale om søndagen. Her gik Malene sin første bogeyfri runde i -2 og sluttede på en flot 7. plads. Turneringen blev vundet af danske Emily Pedersen fra Smørum i samlet -14.