Danmarksturneringen - Senior

Oprettet d. 28. maj 2024

Hedelands Senior fik en forrygende god start i første og anden runde af Danmarksturneringen 2024, efter at de i 2023-sæsonen sikrede sig oprykning til 2. Division.

Lørdag på hjemmebane mod et på papiret stærkt Værløse hold, tog Hedeland en sejr på 7-6. Velspillende Rikke Rasmussen i damesingle, Ulrik Hemmingsen i 2. Herresingle og foursome med Karin Skovgaard Hansen og Torben Eneø bragte sejren i hus.

 

Søndagens match i Ledreborg, der for de fleste er en særdeles udfordrende bane, tog holdet endnu en vigtig 7-6 sejr. Rikke Rasmussen tog endnu overbevisende sejr, 1. Herresingle Carsten Gyldenkærne vandt med flot og kontrolleret spil på hul 17 og foresome Karin Skovgaard Hansen og Torben Enøe kunne tage endnu en solid sejr efter hul 13.

Der var en rigtig god hold-stemning og holdindsats fra alle, der giver tro på en rigtige lovende sæson.