Danmarksturnering 2024 - Damer

Oprettet d. 28. maj 2024

I weekenden spillede 1 divisionsdamerne Danmarksturnering. Begge dage var på hjemmebane med udslag kl. 8 med to gange foursome.
Foursomes blev begge dage spillet af Malene Krølbøll og Christine Lindeblad, samt Caroline Fredensborg og Charlotte Breinholt.
Christine og Malene var godt kørende og vandt begge dage, hvorimod Caroline og Charlotte måtte se sig slået begge dage. Øv - men holdet er klar til næste spille weekend igen.
Kl. 13 begge dage slog singlerne så ud. Her blev Nanna Mortensen skiftet ind i stedet for Charlotte.
Sikke en nervepirrende kamp det var begge dage. Hver af dagene gik 3 af singlerne til hul 18.
I sidste ende måtte holdet se sig besejret på marginalerne.
Resultaterne blev 4-8 mod Hjortespring og 4-8 mod Smørum.
Kom endelig ud og se 1. divisionsholdet spille igen d. 15 juni mod Ledreborg og 16 juni mod Hjortespring (begge dage på udebane.)
Hedelands 2. damehold spiller i kval rækken. De havde som altid glædet sig til at komme i gang med sæsonen. Det er også altid spændende at finde ud af hvem modstanderne stiller op med. Modstanderne er næsten altid bedre end os på papiret, men i virkeligheden i golf og især på hjemmebane i Hedeland kan alt ske. Og det skete.
Vi slog Roskilde Lørdag, Line Hedegaard og Lene Olesen vandt deres singler, afgørelse på sidste putt i Foursomen med Mette Dørler og Charlotte Mejnert på jul 18. Sådan! 5,5-3,5. Vi er i gang.
Søndag spillede holdet igen hjemme mod Royals internationale hold med hcp ned til +1,4.
Lotte Stächer vandt sin single, Lene og Line gik ret stærkt men tabte på hul 15 og 16. Foursome delte på hul 18. Tæt på, men nederlag 3,5'-5,5.
Rækken er helt åben. Alle hold har 2 point efter weekenden. Det bliver sjovt.
Det var også en kæmpe fornøjelse og oplevelse at følge 1. holdets damesingler om eftermiddagen begge dage. God golf og super stemning.
Tak til Jørn og Ole for at stå for administration og starter i disse weekender, kæmpe tak fra os alle.