DGU Short Game 2024

Oprettet d. 9. april 2024

Mange tror at det sværeste i golf er noget med at ”drive” så langt som muligt, og slå så ”rene” slag som muligt.
Men det er det ikke, fordi skæve eller dårlige slag på vej op til greenen ofte kan reddes, så man kan nå sit HCP-par, hvilket ikke gør sig gældende når man kommer op til greenen.
Så tæller hvert chip og/eller put på den hårde måde.
Hvor mange, uanset niveau, har ikke flækket et chip/pitch, brugt adskillige slag i bunkerne, eller puttet 3-4 gange på greenen!

Nu har du mulighed for at forbedre dit korte spil på en sjov og udfordrerne måde, ved at tilmelde dig DGU’s Short Game, som vi nu introducerer på ny i Hedeland Golf Klub.

Det går i sin enkelthed ud på at du tilmelder dig ganske gratis via denne invitation, hvorefter du kan deltage lige så meget du orker.

 

Short Game består af to hoveddele.

En del hvor du kan komme og spille på vores Short Game bane, som bliver sat op på vores nuværende putte- og indspilsgreen, på en fastdefineret måde.
Du kan spille hvornår det passer dig, bare det er sammen med en eller flere, til at kontrollere scorekortet. Lidt ligesom en turnering på vores andre baner.
Når du du/I er færdig med ”runden” er det naturligt at mødes i klubhuset og ”socialisere” med egne golfpræstationer og andre røverhistorier efter temperament. 

Den anden del, er at vores klub deltager i den landsdækkende turnering som netop hedder DGU Shortgame 2024, og som allerede starter den 15. april, og løber hen i oktober måned.
Her vil scoren af alle de runder vi spiller i klubben i ”grundspillet”, blive lagt sammen til en samlet score. Hvis den er høj nok går vi videre til finalerunderne. ( Som vi jo selvfølgelig vinder! )

 

Selve turneringen med scorekort kører i en en selvstændig app, og ikke i Golfbox.
Du kan gå til app'en via dette link: Short Game Scores (jotform.com)

 

Måske har du allerede tilmeldt dig til et opstartsmøde/spil, og selvom turneringen allerede starter den 15. april, afholder vi en fælles introdag med spil den 21. april.
Her kan du bare dukke op, men husk første og fremmest at tilmelde dig her.

Har du brug for mere info kan du kigge her: DGU Short Game | Dansk Golf Union

 

Hov forresten!
Hvis du har lyst til at hjæpe til med nogle få opgaver, så som baneopsætning, så sæt et kryds under tilmeldingen.