Modificeret stableford onsdag den 2. august

Oprettet d. 3. august 2023

Onsdag den 2. august var programsat til at vi skulle spille stableford, men resultaterne opgjort som modificeret stableford og med de tildelte slag. Huller spillet til handicap gav 0 i regnskabet og minus hvis flere slag. Til gengæld kunne store plus opnås ved at bruge færre slag. 

Langt de fleste kom ind med minus på scorekortet. De spillere, der præsterede bedst i alle 5 rækker kunne stort set alle notere plus på kortet. Især en spiller - nemlig vinderen i herrer A rækken  Bjarne Mikael Jørgensen - kunne notere formidable +18. Omregnet til stableford point = 43. Mega flot.

Vinderen i herrer B - Holger Larsen - havde også et flot plus på kortet nemlig + 6, og Leif Redke i 9 rk. +5.

Kirsten Flandrup i Damer A noterede +2 og Eva Andersen i Damer B -2

Tillykke til jer alle 5. I vil få udleveret jeres præmie ved sæsonafslutningen. 

/Ulla