Kan hole in one komme i stimer? HIO Henning Høgh hul 10!

Oprettet d. 6. juli 2023

Kan hole in one komme i stimer? Og hvor mange skal der til for at der er tale om en stime. Med klubbens anden hole in one på to dage er det op til alle andre at svare på spørgsmålet i den kommende tid. Onsdag satte Klaus Hemp et perfekt slag i hullet på hul 17. Og i dag, torsdag, gjorde Henning Høgh ham kunsten efter på hul 10 til en vanskellig hulplacering bag bunkeren. Henning siger selv om slaget: "jeg brugte mit 9-jern fordi flaget stod lige bag bunkeren, så den skulle flyves helt op. Kunne ikke se bolden, men den ligger ofte lidt nede bag bunkeren så vi skulle helt derop før vi var klar over at det var realistisk. Jeg forventede egentligt ikke at det nogensinde skulle ske så jeg gik ikke og håbede på den slags mirakler."

Tillykke med et flot og modigt slag. 

Og kom så alle I andre.