Skanlog turnering for OldTimers

Oprettet d. 6. juli 2023

Regn og blæst kunne ikke holde 76 Oldtimers hjemme fra turneringen sponsoreret af SkanLog. Vi spillede Irish Twosome - en greensome variant - og der var kamp om placeringerne og de 9 præmier i 18-hullers rækken med 32 par. 2 par med 38 point, 4 par med 39 og 3 par med 40 point. Gerda og Egon Bekker indtog første pladsen, da de havde den bedste score på bagni. Førstepladsen i 9-hullers rækken med 12 deltagere blev indtaget af Janning Hansen og Svend Aage Næsby med 16 point.

Skanlog, som indgår i den familieejede Cemb Gruppe grundlagt af Benny Winther i 1994, sponserede både det rige præmiebord og en rigtig lækker sommerbuffet. Iøvrigt kan det tilføjes, at Benny Winther er en af Hedeland Golfklubs pionerer og har været stor bidragsyder igennem mange år.

Der skal lyde en kæmpe stor tak for sponsoratet.  

OldTimers bestyrelse