Fore: Sammenfald af uheldige omstændigheder

Oprettet d. 25. januar 2023

Har man prøvet at køre på et cykelhold, ved man at man advarer resten af holdet, hvis der kommer trafik bagfra. Ofte er det netop det, den opmærksomme råber til flokken: "Bagfra!" - og alle ved, at de skal være agtpågivende og rette ind på én række. Mange vil kende tilsvarende tilråb fra holdspil. 

Men i golf er man ret alene. Det er ikke fordi der ikke er regler, advarsler og formaninger nok. Men ud over det velkendte: "Fore", så bliver der ikke råbt mange advarsler.

Lad det være sagt med det samme. Simulatorbokse er konstrueret af højrehåndede. "Betjeningspanelet" - en relativ kostbar 27" touchskærm- er placeret vel af vejen i simulatorboksens højre side. Det er den sikreste placering - i langt de fleste tilfælde. Men ikke hvis man er venstrehåndet. Så svinger golfspilleren nærmest som en bersærker tungtslående køllevåben foruroligende tæt på skrøbeligt materiel. Og det kan naturligvis ved et sammenfald af uheldige omstændigheder gå galt.

Fore!