Brev fra Malene Krølbøll: stopper som professionel

Oprettet d. 28. november 2022

Kære Hedeland´s medlemmer og bestyrelse,

 

Efter at have tænkt længe over det, har jeg besluttet at trække mig tilbage som professionel golfer. Sæson 2022 har på ingen måde været nem for mig, og selvom jeg elsker golf, så er der noget i livsstilen, der ikke passer mig. Jeg elsker at rejse rundt, møde nye mennesker og spille fantastiske baner, men til gengæld synes jeg, det er utrolig svært, at man ikke ved om man tjener penge. Samtidig kunne jeg spille god golf og stadig misse cuts, da marginalerne er så små.

Jeg er derfor kommet frem til at det er tid til nye udfordringer.

 

Det har været svært at finde ud af, hvad mit næste kapitel skulle indeholde. Jeg er super glad for at have skrevet kontrakt med et dansk firma, hvor jeg skal starte på en 3 måneds praktikplads til januar. Efter de 3 måneder må jeg så se, hvad fremtiden indeholder, men indtil videre er det mit spændende nye eventyr.

 

Hele min golfkarriere ville ikke have været muligt uden den støtte jeg har modtaget igennem årene. Herunder støtten fra Hedeland, både de sidste par år, men også som junior, hvor I tog hånd om mig og det talent I så.

For det vil jeg gerne sige: TUSIND TAK.

Tak til alle der har været en del af oplevelsen både fra at støtte mig økonomisk, til at følge med online, og sende søde beskeder.

Det har været en stor ære at repræsentere Hedeland rundt omkring i verden, og jeg ser frem til fortsat at repræsentere Hedeland i Danmarksturneringen.

 

Jeg glæder mig til fortsat at spille golf i Hedeland og se jer alle ude på banen.

 

Igen tusind tak for støtten – og vi ses i klubben.

 

Mange golfhilsner fra

Malene Krølbøll

 

Læs også nyheden på GOLF.DK.