Senior Elite Tour (30+) III

Oprettet d. 23. august 2022

I weekenden d. 20-21 lagde Hedeland Golfklub bane til 3. afdeling (af 4) af DGU’s Senior Elite Tour (30+) - altså en tour for de såkaldt aldersrelaterede rækker. Der var 104 deltagere, der dystede om placeringerne og ikke mindst æren. I det gode vejr og på den veltrimmede bane, som fik mange rosende ord med på vejen af spillerne, blev der præsteret pænt og i flere tilfælde kan man måske ligefrem sige at banen trak sig sejrrigt ud af dysten.

Resultaterne kan man se her:

Bemærkelsesværdig var Nicolai Pfeiffers sejr med 8 slag til nærmeste forfølger i herre senior rækken. Nicolai spiller til daglig i Københavns Golf Klub og var i alt 5 under par. Ligeledes 5 under var i Midage for herrer Lasse Vad fra Smørum, der henviste Martin Kamp fra Gyttegård og Morten Findsen Schou, København til 2. pladsen (PAR).

Der var også deltagelse af spillere fra Hedeland, som alle gjorde en god figur: Christina Lindeblad vandt suverænt i Midage for damer. I Senior herre placerede Stig Schwartz sig på 4. pladsen og Carsten Gyldenkærne blev nr. 11 og Ulrik Hemmingsen 12; og i Veteran herre rækken var bedste Hedeland spiller Torben Gullak på 6. pladsen, medens Klaus Hemp besatte en flot 8. plads.

En DGU turnering er organisatorisk er større set-up og det kan ikke lade sig gøre at afvikle uden en stor indsats fra både restaurant, banepersonalet og klubbens frivillige. Der blev revet bunkers tidlig morgen, passet sekretariat og 1. tee, ligesom der hele dagen var forecaddies på de særligt vanskeligt overskuelige huller. Det blev da også bemærket med tak såvel når spillerne kom forbi på runden og i flere af vindertalerne til præmieoverrækkelserne.