Spejderne kommer

Oprettet d. 19. juli 2022

Fra d. 23. til d. 31. juli vi der være Spejdernes Lejr 2022 i Naturpark Hedeland, som vores nærmeste nabo.

Det er en kæmpe - en international - begivenhed og vi kan ikke undgå at blive påvirket. Især vores adgangsvej er påvirket. Specielt ankomstdagen d. 23. juli vil vejene være stærkt befærdet. Spejderlejren og aktiviteterne vil være nord og vest for os.

Du kan kun få adgang til golfbanen fra øst og syd. 

Det forventes, at der kommer 90 busser og 300 personbiler i timen på ankomstdagen – hvilket helt naturligt vil kunne give lidt ventetid og kødannelser på de omkringliggende veje. Med cirka 60.000 forventede gæster vil der ligeledes være risiko for tæt trafik nær lejren, ligesom nogle naboveje til lejren bliver spærret for almindelig trafik i den uge lejren varer.
 

Så planlæg din tur til golfbanen i god tid - og husk dit DGU-kort eller denne seddel du kan printe og lægge i din forrude.

 
Vi skal alle tage vores forholdsregler: Tag af sted i god tid; medbring en god portion tålmodighed, lav samkørsel, brug cyklen.

 

Vi har aftalt med spejderne, at de regulerer trafikken ud for vores P-plads.

Medbring derfor dokumentation for at du har ærinde i golfklubben. Det kan være dit DGU kort. Det kan være en passerseddel som du lægger forruden. 

Hvis ikke du kan dokumentere at du har et legitimt ærinde på vores parkeringsplads skal du være forberedt på at blive bedt om at vende bilen og køre væk igen.