ECCO Days

Oprettet d. 31. juli 2022

Hedeland Golfklub har afholdt ECCO Days, som er 9-hullers turneringer med fokus på det sociale.

Fredag d. 27. maj blev første runde af ECCO Days afviklet i Hedeland.
Turneringsformatet var foursome, og turneringen blev vundet af Ole Ryg Nielsen og Helle Faber med 19 point. Charlotte Mejnert og Lotte Christensen fik en 2. plads med 17 point, mens Ole og Susann Stauning fik 3. pladsen med 16 point.
Stort tillykke til vinderne!

Fredag d. 22. juli blev der afviklet endnu en runde af ECCO Days i Hedeland.
Turneringsformatet var denne fredag bestball, og der blev leveret nogle særdeles flotte scores. 1. pladsen måtte findes via lodtrækning, da den matematiske beregning som klubben normalt ikke kunne finde en vinder, fordi holdene havde samme stableford-score over de sidste 9, 6 og 3 huller!
Vinderne med 27 point blev derfor - efter lodtrækning, Hannah Fjældstad og Henrik Brandt som henviste Ole og Susann Stauning til 2. pladsen (også med 27 point). På 3. pladsen var der også tæt opløb mellem Kirsten Flandrup og Ingemar Lindahl samt Ole Ryg Nielsen og Helle Faber, som hver især lavede 24 point. Kirsten og Ingemar havde dog en bedre score på de sidste 3 huller, hvorfor de løb med 3. pladsen
Stort tillykke til vinderne!

Næste runde af ECCO Days afvikles d. 12/8 og afvikles som en greensome turnering over 9 huller med start fra kl. 16:00.
Det er muligt at tilmelde sig enten som enkelt person eller som hold.

For yderligere information og tilmelding, se golfbox.

- Turneringsudvalget