Natgolf i Hedeland Golfklub

Oprettet d. 2. maj 2022

Fredag d. 29/4 var der dømt natgolf i Hedeland Golfklub.

Aftenen startede med at holdene sad sammen og nød en lækker middag af oksefilet tilberedt af Cafe Hedeland. Herefter blev der serveret kaffe og kage mens mørket sænkede sig over banen.
Banen, som til lejligheden var 8 huller centreret omkring klubhuset blev oplyst af farverige ”spyd” som viste hvor fairway, bunkers og greens var. Boldene blev aktiveret af at man slog til dem, og lyste i 5 min efter hvert slag. Midt på runden var der opsat en bar, hvor det var muligt at få tanket op hvis man var tørstig, eller fejre en af de mange birdies der blevet lavet i matchen.
Turneringen blev afviklet i 2 lige store rækker, samtidig med at der var præmier til den bold der fik samlet flest point.

Vinderne: 
I A-rækken lavede Charlotte Mejnert  21 point, mens Henrik Skou Rasmussen lavede 20 point.
I B-rækken blev det til en delt 1. plads mellem Berit Madsen og Susan Voss der begge lavede 22 point.
I holdrækken vandt holdet bestående af Helle Faber, Steen Poul Pedersen, Camilla Jonassen, Birthe Bjerg og Susan Stauning med 88 point.

Turneringsformatet blev godt modtaget af deltagerne, og allerede nu kan turneringsudvalget afsløre at der vil blive afviklet natgolf i Hedeland igen til efteråret. Hvis du vil være sikker på en plads til næste natgolf turnering, så husk at følge med på hjemmesiden og i golfbox.

Mvh.
Turneringsudvalget.