9. udgave af JP Cup

Oprettet d. 1. juni 2022

9. Udgave af JP Cup fik en noget brat afslutning, og intet hold nåede at spille 18 huller  før hornet kaldte os ind. Derfor måtte resultaterne gøres op på baggrund af 12 spillede huller og for 9-rk. 4 spillede huller.

Suveræne vinderpar blev Allan Cohen og Helle Corbin med 33 point stærkt fulgt af Peder Holbek Jensen og Lene Stage på 2. pladsen med 30 point. Der var præmier til de 10 bedste par, og der skulle en del fintælling til for at nå frem til de rigtige placeringer.

I 9-rk. kom Leif Redke og Mogens Raun Andersen på 1. pladsen med 9 point. Der var 3 præmier i 9-rk.  og der måtte lodtrækning til for at finde det 3. par.

Dejligt at vi kunne slutte dagen med lækker Oksecuvette med råstegte kartofler m. urter, rødvinssauce, frisk grøn salat og bønnesalat i godt og hyggeligt selskab.

Tak for i dag

Jette, Per, Peder og Ulla