Banenyt marts

Oprettet d. 14. marts 2022

Banenyt 10. marts 2022.

Efter en meget våd februar, er marts måned heldigvis mere tør. Det betyder af banen tørrer godt op, og at vi kan begynde at arbejde på og omkring greens og teesteder. Vi er nu i gang med at lufte greens og greenomgivelser. Derefter skal der topdresses, rulles og eftersås. Det er koldt om morgenen, og de fleste dage også med frost. Det betyder, at vi først kan arbejde på banen efter kl. 10.00. Når forårsopgaverne omkring greens er færdige, håber vi at det er blevet lidt varmere, så det er muligt at vande og tilføre lidt Lawnsand. Herefter er vi klar, og banen kan åbne for spil sidst i marts måned.

Der er fart på omkring klubhuset og opgaven omkring Drivingrangen. Det er perfekt arbejdsvejr, så vi undgår store køreskader på vores stier mm. Inden længe kan entreprenøren begynde på den egentlige anlægsopgave, og snart tager både stier og den nye terrasse form.

Sidst i marts begynder vi at arbejde med vandingsanlægget omkring greens. Der skal graves ekstra sprinklere ned som kan vande forgreens og bunkers. Vi havde håbet vi kunne begynde på arbejdet allerede først i marts måned, men pga. af den våde februar er vores vandingsentreprenør også forsinket.  Vi kommer derfor til at arbejde samtidig med at I skal spille golf. Det er vigtigt at udvise hensyn og blot samle bolden op og gå videre til det næste hul.

I uge 18 er hele ugen sat af til at topdresse fairways. Der udlægges ca. 6 mm sand på alle fairways som efter det er tørt kan slæbes ned i græsset. Det vil helt sikkert se voldsomt ud, men er en opgave vi vil udføre en til 2 gange årligt for at forbedre kvaliteten af vores fairways. Maskinerne kører meget stærkt og vil ikke stoppe op eller holde tilbage, de skal udføre opgaven hurtigt så vi generer så lidt som muligt.