Nu renoverer vi underlaget til udslagsstederne på drivingrangen og udvider terrassen omkring klubhuset.

Oprettet d. 24. februar 2022

Fra tirsdag den 1. marts vil der være en del anlægsarbejde omkring klubhuset og især på træningsbanen. I byggeperioden vil det stadig være muligt at slå bolde fra drivingrangen, men med en del kortere slag.

I skal ned i lavningen og stå på de udlagte (fremskudte) måtter. Herfra er der ca. 180 meter til hegnet for enden af træningsbanen - og til bolden slås væk. Det er derfor vigtigt at I kun træner slag, hvor bolden stadig bliver inden for hegnet, så vi har mulighed for at samle boldene op.

Af sikkerhedsgrunde er de overdækkede udslagssteder lukket i perioden!

Boldene skal stadig samles op manuelt, men vi begynder at samle maskinelt, når det igen er muligt at køre med boldsamleren uden at vi ødelægger græsset.

Når vi begynder at samle maskinelt, vil vi opstille kasser, hvor boldene kan hentes fra. I den periode vil boldene ikke kunne vaskes, men vi opstiller spande med vand.

Det kan kortvarigt forekomme at man ikke kan opnå adgang til sit udstyr i kælderen. Det har vi lige nu ikke det fulde overblik over. Man kan sikre sig ved i en kort periode at tage sit udstyr fra skabet i kælderen og til bagagerummet i sin bil. I et meget begrænset omfang vil vi også kunne tilbyde opbevaring i klubhuset.

Projektet forventes færdigt i starten af maj.

Vi beklager ulejligheden.