Sæson åbning i Proshoppen – Påsken

Oprettet d. 29. marts 2018

Så er det endelig blevet sæsonstart i proshoppen, og for mange betyder det også at banen står tør og velpræpareret, i strålende solskin fra en skyfri himmel, men ikke endnu – desværre. Så derfor vil vi i proshoppen sørge for at gøre vores til, at du får en god start. Vi har udvalgt nogle gode ting, som du får brug for, når vi skal på banen, til en skarp pris.

  • Srixon UltiSoft bolde, køb 3dusin og betal for 2, i alt 458kr
  • Titleist Pro V1 eller Pro V1x, køb 4dusin og betal 3, i alt 1347kr.
  • Cliggear Rovic RV1C vogn, vejl pris 1699, Nu kr 1299.-
  • Køb et par ECCO sko og få et skopleje sæt med i købet(værdi 199.-)
  • Titleist Lightweight Vognbag, 14rums, vejl pris 1799.- NU kr.1299.-
  • Nye grips på jern og køller, Lamkin crossline, 100kr pr stk inkl påsætning, ved af køb af 10 eller flere, får man 2 grips gratis. Vi kan lave dem lige PT fra dag til dag.
  • Nye spikes til skoene, Champ Softspikes, diverse gevind, kr. 149.- for et sæt
  • Nye wedges til baggen, f.eks. Titleist SM6 til kr. 799.- eller de helt nye SM7 til kr. 1299.-
  • Strikkede Headcovers med Hedeland Gk logo til Driver, fairway og hybrider, Kr. 199.- pr.stk.

Derudover har vi fået pakket en masse kasser ud og fyldt shoppen op igen med spændende ting. I år på tøjsiden, er Galvin Green kommet tilbage på hylden og de har især et spændende produkt, den nye Interface Jakke, som kan bruges til 95 ud af 100runder på golfbanen. Ellers er det mærkerne, J.Lindeberg, Abacus, Röhnisch, Daily Sports & FootJoy, som man kan finde på hylderne. På skosiden er det FootJoy & Ecco, som vil være lagerførende, men der vil også være nogle sko fra Adidas & Puma.

På Udstyrssiden, vil man kunne finde mærker som Callaway, Titleist, Wilson og Cobra i shoppen, f.eks den nye serie Rogue fra Callaway, C300 fra Wilson, SM7 wedges fra Titleist. Så hvis du har brug for hjælp til et nyt jernsæt, køller, putter eller wedges, så kom ind i shoppen eller book en Fitting session på nettet.

På Boldsiden, så vil man finde de største boldmærker på hylden, også hvis man skal lave bolde med logo eller tekst på. De største nyheder er fra Titleist, Toursoft, samt farvede bolde fra Wilson og Callaway.

Der skulle gerne være kommet vores forårskatalog fra Golfstore via posten, ellers kan du finde det i klubhuset eller i proshoppen, hvis du vil vide mere omkring Bags, Vogne osv, samt læse mere om køller, jern og sko.

Til sidst, så kommer der snart et kursusprogram for foråret, samt det er nu muligt at booke enkeltlektioner – håber at vi snart kan åbne rangen. Det er igen i år muligt at købe forskellige pakker med 6 og 10lektioner. Dette købes i proshoppen eller på booking siden, Golfbooking

Du skal også huske at tilmelde dig, det nye Nyhedsbrev fra proshoppen, hvis du gerne vil være først til de gode tilbud og nyheder. Dette gør du via dette link, Nyhedsbrev 2018

Vi holder åbent i påsken fra 10 - 14 og det samme gør Restauranten, så kom ud og køb en god påsketallerken og gør et godt køb i proshoppen.

De bedste hilsner

Jeppe Brinch

SolidGolf Academy & proshop