Abu Dhabi, Rotana Al Ain

Så er det blevet tid til at planlægge foråret, samt at få en god start på den nye sæson.

Denne træningstur henvender sig mest de golfere, som har et hcp på under 36,  og dem der gerne vil spille med andre, samt at få en god start på golfsæsonen. På denne tur, starter vi nede i træningshallen, hvor der vil være 2 x gruppetræning inden at vi tager afsted.

Når vi ankommer til resortet, så vil der i løbet af ugen, være træning i golfspillets små facetter samt at der også vil foregå træning på banen. Der er  5runder golf Al Ain GC inkl. buggy, som er anlagt med 9huller i inderkredsen af en væddeløbsbane, samt den er oplyst om aftenen.

Tilmelding sker via Golf Plasir's egne hjemmeside, via dette link, Hedeland-Al Ain her kan I også læse mere om området og turen. I er også velkommen til at kontakte mig på mail, jeppebrinch@webspeed.dk, hvis der skulle være spørgsmål til turen. Der vil også komme en info aften i klubhuset, når vi kommer forbi sommerferie perioden.

Sidste tilmelding er den 1. Nov og der er plads til min 10 og max 24 personer, ved mere end 14personer, så er vi to trænere med på turen.

De bedste Hilsner

Jeppe Brinch

SolidGolf Academy & proshop