Sæson for hole in one?

Oprettet d. 4. august 2022

Det er ikke sikkert at træner Stig Schwartz eller vores omhyggelige frivillige, der tager sig af prøvemedlemmerne kan tage noget af æren, men vi er i hvert fald lykkedes med at forklare Palle Valentin at det går ud på at få bolden i hul på færrest mulige slag. Palle begyndte sin golfkarriere i et prøvemedlemsforløb i maj i år. Med succes bestod han storbaneprøven d. 4 juli og allerede ved spil d. 8. juli lykkedes han med at få bolden i hul i et slag på hul 3. Stort tillykke med det flotte resultat. Hvad kan det ikke nå at blive til.

Det er straks lidt mere almindeligt, at man har sigtet efter hullet en længere årrække og så endelig en dag, langt om længe, så sidder den der. Bolden går direkte i hul.

Sådan en dag havde Arne Benche. Han siger selv: Jeg havde det ultimative slag på hul 10 torsdag 28 juli ved Hedemændenes hyggeturnering. Vi kunne med samme se at det var et godt slag: bolden landede efter bunkeren og vi kunne se bolden trille i hul. Selvfølgelig til stor jubel.

Arnes store erfaring kommer yderligere til udtryk ved at han er HIO forsikret i GF. 

Der er naturligvis whisky og lykønskninger til begge.