Banetoilet lukkes for vinteren!

Oprettet d. 26. november 2021

Så sniger vinteren sig langsomt ind på os. Vi tømmer nu vandet af vandingsanlægget. Derfor lukkes også banetoilettet. Vand i vandpost og på vaskepladsen følger lige i hælene. Fra mandag d. 29. november går banen endnu mere i vintermode. Her er også trolley forbudt og spil fra måtter påbudt. Dermed spiller vi fra vinterregler og handicapregulering er ikke længere muligt.

Har man dispensation for kørsel med trolley må man naturligvis fortsat gerne køre med letvægts-vogn og -udstyr. Husk at skifte til bærebag og overvej om ikke det kunne være sjovt at klare sig med ganske få køller. 

Vi fortsætter spil til rigtige greens så længe vi kan, men det varer ikke længe før vi gør det muligt at spille til vintergreens og fra vinterteesteder.

Fortsat god fornøjelse.