Road to nowhere?

Oprettet d. 11. oktober 2021

Man kunne komme til at tænke på ovennævnte pop-sang, når man fik øje på vores nye vej. Men. Det er ikke en formålsløs vej, der er vokset til vores parkeringsplads på det seneste. Det er ikke en ekstra udkørsel. Ikke en smutvej. Faktisk har vejen for længst været varslet af I/S Hedeland. Nu er planen blot ført ud i livet.

Set med landskabsarkitektens øjne og fra planlæggernes vinkel, så forbinder denne forlængelse stierne fra naturparkens øvrige område med golfbanen, der jo også er en del af det samlede rekreative område udlagt til alle og derfor også med resten af Hedeland. Det er en linjeføring til alle gæster i Naturparken. Og de kommer jo også dermed meget fint belejligt forbi vores restaurant, Café Hedeland.

Alle er velkommen i Hedeland.

Pas godt på de mange gæster.