Regionsturneringen 2021

Oprettet d. 19. oktober 2021

Status for sæsonen 2021

Hedeland golf har i år haft 13 hold med i regionsturneringen. Et af de største antal hold i Øst. Vi håber alle har haft hyggelige stunder med med-og modstandere i fair kappestrid om 11 point og retten til at kalde sig pulje vindere.

På resultatsiden har vi opnået at 4 hold vandt deres puljer i år. Det er vore hold i A-rækken, SC-rækken, SD-rækken og et af holdene i VB-rækken. Da vi mødte stærkere hold i slutspillet, var det desværre endestationen for disse 4 hold.

Et hold, vort hold i B-rækken, gik hele vejen til finalen, som blev tabt med cifrene 3,5 – 7,5 til Simons golfklub. Vi forventer at holdet naturligvis vinder næste år! Under alle omstændigheder er det flot gået.

Billederne viser tidligere vindere...

Der har været spillet mange kampe som forhåbentlig har været hyggelige og spændende.

Der er ingen tvivl om at holdene er gået ind til kampene med forskellige ambitionsniveauer. Nogle hold og deltagere har spillet med for at vinde over modstanderne, vinde kampene, puljen og gerne hele turneringen. Andre har ønsket at komme ud og spille andre baner, møde andre i en hyggelig match og få lidt og spise og drikke i en afslappet, social atmosfære.

Det er netop det som er målet med Danmarks største golfturnering. At der skal være plads til alle uanset alder og handicap.

På det netop afholdte årsmøde 2021 i Regionsgolf Øst har dette tema været drøftet med henblik på at forbedre mulighederne for både de ambitiøse og dem som lægger værdi på det sociale. Bestyrelsen vil drøfte og muligvis ændre handicap grænserne til næste sæson. Netop det kan have betydning for interessen for deltagelsen generelt og specielt øge interessen hos kvinderne, som generelt er en mangelvare i Regionsgolf.

I forbindelse med afslutningen af sæsonen 2021 har Klaus Hemp ønsket at give koordinator rollen videre til et nyt hold, da han er blevet formand for hele Hedeland Golfklub. Birger Madsen og Ole Nyborg vil tage stafetten i 2022.

Indbydelsen til deltagelse i 2022 vil blive udsendt midt i november til alle medlemmer i Hedeland Golfklub. Er du interesseret i at være med skal du holde øje med dine beskeder.

I begyndelsen af 2022 vil vi efterfølgende tilmelde de hold som vi kan og vil stille med. Mere om det i forbindelse med den separate indbydelse vi sender ud til alle i klubben i november.

Har du spørgsmål eller kommentarer skal du være velkommen at sende din besked til: mailto:regionsgolfhedeland@gmail.com

 

Hilsen fra jeres ”nye regions koordinatorer”

Birger Madsen og Ole Nyborg