J.P. Cup 2021

Oprettet d. 3. juni 2021

Heldigvis blev maj måneds regn afløst af mildere vinde onsdag den 2. juni. Godt nok var det noget koldt da starten gik for de 75 deltagere kl. 9, men temperaturen steg, og inden runden var slut skinnede solen.

Sulten var stor, da vi gik til bords, så veltillavet culotte med råstegte kartofler, sauce bernaisse og salat fik hurtigt ben at gå på, men der var rigeligt til alle. Tak til Christina og hendes stab for dejlig mad og venlig betjening. Vi kommer gerne igen:)

Der var virkelig kamp om pladserne, men et par lagde sig klart i spidsen med 48 point, som også dækkede over dagens hole-in-one af Else Winther. Mange af de øvrige placeringer blev afgjort efter den matematiske model. Alt det og meget mere fremgår af vedhæftede oversigt. 

Præmierne var gavekort til shoppen og til cafeen, vin fra Hedelands vinmarker fremstillet og proppet af Brdr. Jørgensen, Greve og så var der klappepræmier - en del sponsoreret af Jeppe, andre indkøbt i shoppen og småkager fra Dam Good Goodies.