Ny aftale på plads i restauranten

Oprettet d. 22. december 2020

Det er med stor glæde, at vi har indgået en ny forpagteraftale med Peter Lassen, der også fortsat skal drive restauranten i Roskilde Golfklub.

Derfor er Christina Noer også blevet ansat som daglig leder i Hedeland.

 
”Christina er blevet rigtig godt modtaget i Hedeland, og vores arbejdsfordeling er, at hun har ansvaret for mad og arrangementer i Hedeland, mens jeg har i Roskilde. Samtidig har jeg ansat en mand til at hjælpe mig med bilag og bogholderi, så det gør, at jeg får frigjort noget tid. Vi vil selvfølgelig hjælpe hinanden, når der er travlt og hvis der er sygdom, men som udgangspunkt har jeg ingen vagter i Hedeland, kun i Roskilde. Vi går efter, at både medlemmerne i Hedeland og her i Roskilde fortsætter med at være glade og tilfredse,” fortæller Peter.