Banenyt november

Oprettet d. 19. november 2020

Banenyt november 2020

De sidste uger har vejret været flot og mildt. Der er ikke vinter på vej, så vi åbnede for brug af vogne igen. Det er godt for banen, at der er mange medlemmer, der bruger bærebag og måtter på banen. Der er ikke meget vækst i græsset, så det beskytter banen imod unødigt slid og sikrer, at græsset har det bedre i den kommende sæson. Der er stadig store mængder jord på banen, som slæbes med ind på green og omgivelserne. Vi bruger lige så meget tid på at blæse jordklumper væk fra greens, som vi bruger tid på at klippe om sommeren. Derfor er det igen ved at være tid til lukke for brug af vogne. Jeg forventer at lukke mandag den 23. november, så hold øje med hjemmesiden, som opdateres søndag aften.

På banen er vi ved at renovere indspilsbunkeren. Der slås mange slag fra disse træningsområder og dermed kommer der meget sand på kanterne. Græsset har svært ved at gro i så meget sand og desuden dækkes vandingsanlæggets sprinklere også af så meget sand, at de ikke virker mere. Da der længe har været et ønske fra Jeppe om bedre og sikre træningsforhold i bunkeren, benytter vi muligheden for at udvide greenarealet, så det nu er muligt at have træning med 3-4 personer af gangen. Vi lukker således den bunker på sydsiden så sikkerheden fremover er i top, og der ikke er spillere der står og slår bolde imod hinanden.

Vi bliver ikke helt færdige i dette efterår, da kvoten af vækstjord er opbrugt. Når vi kommer ind i det nye år må vi købe den resterende mængde vækstjord og vi kan derefter færdiggøre området. Vi forventer, at der kan trænes fra området igen primo maj 2021. Ind til da vil det være muligt at træne fra sydbunkeren. Når det nye træningsområde tages i brug, lukker vi sydbunkeren og etablerer græs på arealet.