Cross Country bane

Oprettet d. 10. oktober 2020

Til Oldtimers sæsonafslutning onsdag den 7. oktober havde greenkeeperne sat en helt ny bane på 12 huller - cross country. I dagens anledning var tee stederne markeret med orange pæl, og flagene var ligeledes orange. Så der var ikke så meget at tage fejl af, når man bare fulgte "vejviserne". Der blev spillet Mexican Scrample for 3- og 4-bolde, og turneringen blev vundet af holdet, der spillede i par = 44.

Det var rigtig sjovt og samtidig udfordrende!

Vejrguderne var venligt stemte, så alle kunne tørre og kun lidt vindblæste sætte sig til bords i de 2 lokaler med klar adskillelse af de 2 grupper til efterlevelse af alle corona restriktioner. 

Det helt perfekte punktum for en noget udfordret sæson stod de nye forpagtere for med Christina i spidsen. Der var dækket fint op og en skøn menu kom hurtigt på bordene. Oldtimers giver dem 5 store *****

Et fromt ønske - bak op om restauranten, så de forhåbentlig finder det attraktivt at fortsætte i 2021. 

P.v.a. OldTimers Bestyrelse

Ulla Ludvig