Hedelands Senior Elite hold rykker op i 3. division!

Oprettet d. 15. september 2020

Lørdag d. 12. september 2020 var Hedelands Senior Elite hold på Falster Golfklubs bane for at spille om oprykning til 3. Division.

Der skulle findes 2 hold til oprykning og matchen stod mellem hold fra Køge, Ledreborg, Værløse, MidtSjælland og Hedeland. 

Matchformen var slagspil scratch, indeholdende 1 damesingle, 4 herresingler og 1 mix foresome. De bedste 5 scores ud af 6, var tællende til den samlede holdscore.

Resultatet efter mødet med den svære bane var, at Ledreborg blev samlet vinder med en bruttoscore på +48 slag og Hedeland nr. 2 med samlet +66 slag og dermed rykker disse 2 hold op i 3. Division i sæson 2021.

 

Holdet har i denne sæson bestået af Maj-Britt Bjørk, Jytte Jensen, Klaes S. Madsen, Ulrik Hemmingsen, Torben Gullak Hansen, Torben Enø Rasmussen og Carsten Gyldenkærne. Reserver: Karin Skovgaard og Bjarne Rasmussen.

 

Holdet glæder sig nu til at prøve kræfter med 3. Division i den kommende sæson.

 

PS: Er der seniorer (+50) med hcp under 10,0 der har lyst og mod på at kvalificere sig til holdet i næste sæson, kan der rettes henvendelse til holdleder Carsten Gyldenkærne - carsten.gyldenkaerne@gmail.com.