Nye ansigter i Café Hedeland

Oprettet d. 26. september 2020

Rygtet vil vide, at der er nye ansigter i Café Hedeland fra 1. oktober.

Helt nye er de dog ikke, idet restauratøren Peter Lassen allerede driver Restaurant Birdie i Roskilde.

”Jeg blev spurgt, om jeg vil hjælpe her i vintersæsonen - og det har jeg sagt ja til” fortæller Peter. ”Men jeg er også bekendt med, at det er en udfordring at have to restauranter og samtidig forsøge at være tilstedeværende i begge to. Det har jeg fra starten taget konsekvensen af og ansat Christina Noer som daglig leder. På den måde sikrer vi, at de folk,  der er herude, har 100% fokus på Hedeland og ikke andre steder.”

Christina vil være fuldt ansvarlig for den daglige drift og kontakten til medlemmerne og hvem der ellers har deres gang i Cafe Hedeland. ”Vi har haft de sidste par år til at finpudse vores tilgang til golfspillerne i Roskilde - og de gode resultater vi har haft der, vil vi gerne tage med til Hedeland. I første omgang kopierer vi lidt af menukortet, men på sigt vil vi gerne udvide sortimentet, så der er noget spændende velsmag og håndværk til alle. Det er vigtigt for os, at Hedeland fungerer 100% som sin egen forretning og ikke en sidegeschæft til Roskilde”.

Med det korte varsel vi træder til, trækker vi selvfølgelig i starten på nogle ressourcer fra den eksisterende forretning. Ellers vil det ganske enkelt ikke være muligt at få tingene til at fungere. Om kort tid har vi et fast team helt på plads. Vi har allerede fået de første reservationer, hvilket vi er meget glade for.

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang og møde jer alle sammen - og i fællesskab lave et fantastisk Cafe Hedeland.

Christina kan kontaktes direkte på tlf. 9155 0166 og mail: cafe@hedeland-golf.dk.