Solheim Cup 2020

Oprettet d. 9. august 2020

Tirsdag den 4. august var første gang dameklubbens medlemmer var samlet i 2020 grundet Corona og dagen hvor den første turnering blev afholdt. Det var dejligt med så stor tilslutning til Solheim Cup. I alt 64 glade kvindfolk fordelt på 16 bolde mødte frem for at spille Solheim Cup, hvor vi spillede en stor hulspilsholdmatch (Hvidt mod Pink hold).

Solheim Cup er kvindernes svar på mændenes Ryder Cup og Teersdagsdamerne holdt vores egen Solheim Cup i mini-format. Vi spillede 6 huller Fourball (bestball), 6 huller Foursome og 6 huller med 2 singler. Der blev i hver bold kæmpet om i alt 4 point.

Det var dejligt golfvejr, banen stod flot selvom greens var lynhurtige efter greenkeepernes drillerier weekenden forinden med ekstra tromlede greens. Det voldte en del problemer især på hul 16, hvor man blot skulle puste til bolden, før den trillede ad H.. til.

Der blev kæmpet flot og indædt på banen – nok er det for sjov, men lidt fighterinstinkt er der jo i de fleste og der kæmpes for holdets ære.  For de fleste betyder en sådan holdmatch mulighed for at spille med nye spillepartnere og spille forskellige former for hulspil. Det er sjovt med lidt afveksling fra Stableford.

Der var dobbeltstarter på alle huller på For-9, bortset fra hul 3 og 8. Det betød en del ventetid, så runden desværre tog ca. 5 timer for alle. Vi vil prøve, om vi næste år kan få tildelt lidt plads på Bag-9 også, så vi bedre kan fordeles og undgå at gå i gåsegang. Lykkelige var de, der havde husket lidt spiseligt til runden.

Grundet Corona-restriktionerne var der dækket op med 4-mandsborde. Restauranten serverede en lækker tapas-tallerken med forskellige små retter, som smagte dejligt og mættede godt. Som lidt sødt til ganen, havde dameklubben sponseret flødeboller til evt. tilkøbt kaffe.

Nå ja, ikke at forglemme – så var det Hvidt hold, der i år vandt med 35 point mod Pink holds 29 point. Resultatlisten med detaljer kan ses nedenfor.

Vi takker for den store opbakning til turneringen, som vi agter at gentage næste år, hvor vi håber på lige så stort fremmøde og godt humør.

Mange hilsner
Teersdagsudvalget