Ny rating pr. 1/7

Oprettet d. 1. juli 2020

Vi har modtaget ny rating fra DGU. Den ny rating træder af praktiske årsager i kraft pr 1. juli. Generelt kan man for herrer sige at CR er næsten identisk og slope er faldet med 4, så mændene kan have mistet et slag fra nogle teesteder. For damer er forskellene minimale.

Vi ændrer ikke i denne omgang på hcp-nøgler. Vi samler først data, der passer til vores nye bane, så vi får et ordentligt beregningsgrundlag.

Hele verden overgår til næste år til et fælles handicapsystem: WHS - World Handicap System. Vi vil gerne benytte lejligheden til at opfordre til at indberette flest mulige scores, eftersom der giver det bedste beregningsgrundlag. Læs gerne mere om WHS hos DGU.

Konverteringstabellerne udskiftes til lejligheden på hjemmesiden, i klub og på starterhus.