Vigtigt: seneste nyt om Corona og golf

Oprettet d. 12. marts 2020

Statsminister Mette Frederiksen annoncerede i går en række nye tiltag i kampen for at dæmpe udbredelsen af coronavirus. Blandt andet blev det kraftigt anbefalet fra regeringens side, at alle frivillige foreninger indstiller indendørs aktiviteter i to uger. Også Dansk Golf Union bakker op om de krav og anbefalinger, som kommer fra myndighederne.

De kommende 14 dage lyder anbefalingen:

Spil på banen:

Kan foregå i privat regi - eventuelle klubturneringer bør aflyses. DGU og DIF vurderer ikke, at smitterisikoen ved privat spil på banen er på et niveau, hvor der på nuværende tidspunkt er behov for en lukning.

Hedeland Golfklub aflyser lige nu OT vinterafslutning d. 25. marts!

Individuel, privat adfærd:

Der opfordres til øget individuel disciplin, at man observerer god håndhygiejne og evt. selv medbringer håndsprit, samt respekterer at holde god afstand til hinanden og undgår fysisk kontakt. Er man syg bør man holde sig hjemme!

Klubhus og øvrige indendørs faciliteter:

Det anbefales, at alle indendørs aktiviteter indstilles, så vidt det er muligt. Det betyder, at vi fraråder aktiviteter som f.eks. udvalgs- og bestyrelsesmøder, foredrag, bridgeklubber, klubber i klubben, indendørstræning eller andre af golfklubben organiserede aktiviteter.

Træningshallen er lukket!

Vi vurderer at vi ikke for nærværende kan holde tilstrækkelig afstand til hinanden i træningshallen mellem risikogrupper og anden trafik. Vi arbejder på at sikre faciliteter så vi kan være sikre på, at man kan undgå smitterisiko.

Hedeland Golfklub aflyser og udsætter til senere lejlighed:

 

Åbningsreception i  Cafe Hedeland d. 22. marts.

OT vinterbaneafslutning d. 25. marts.

Baneinformationsmøde d. 25. marts.

Hedemændenes informationsmøde d. 26. marts.

Old Timernes informationsmøde d. 1. april.

 

Sekretariatet:

Vi holder åbent, men henstiller til korte beskeder og overholdelse af god afstand.

Restaurant:

Det anbefales, at restauranternes aktivitet begrænses, og at der foretages initiativer, som minimerer risikoen for smittespredning. Her tænkes på hygiejneforhold, en reducering af antal mulige siddepladser, større afstand mellem siddepladser, tilpassede åbningstider, mere fokus på take away, reduceret udbud og generelt mindre aktivitet.  

Restauranten i Hedeland Golfklub er indtil videre åben!

Shop drift:

Det anbefales, at proshoppens aktiviteter begrænses og at der foretages initiativer som minimerer risikoen for smittespredning. Her tænkes på hygiejneforhold, tilpassede åbningstider, reduceret udbud og generelt mindre aktivitet.

Proshoppen holder ligeledes åbent.

PGA og DGU:

anbefaler, at gruppetræning indstilles for nuværende og at individuel træning planlægges med henblik på at begrænse smittespredningen mest muligt.

DGA og DGU anbefaler:

at greenkeepere umiddelbart kan fortsætte arbejdet - men der bør tages de nødvendige forholdsregler, når de samles i fx. frokoststuen (afstand mellem stole, vask af hænder mv.).  

 

Vi følger løbende udviklingen og skal nok holde jer løbende opdateret, og hvis I har nogen spørgsmål, kan I komme kontakt med os på vores mail: klub@hedeland-golf.dk

 

Det anbefales, at alle holder sig orienteret og opdateret på coronasmitte.dk.