Handicapregulering ved bunkerrenovering

Oprettet d. 9. september 2019

 

Klubben gennemfører i øjeblikket en omfattende bunker renovering på klubbens 18 hullers bane. 

 

Som tidligere beskrevet betyder det,  at huller på 18 hullers banen løbende tages ud af spil og erstattes af hul 19 og 20.

 

DGU kan ikke give dispensation til, at der kan spilles tællende runder på 18 hullers banen, når hul 19 og 20 indgår som en del af 18 hullers banen. 

 

I deres afslag skriver DGU samtidig, at klubben, i de perioder hvor der ikke kan spilles tællende runder på 18 hullers banen, vil kunne regulere hcp for spil på 9 huller, for spillere med hcp over 11,4, i den udstrækning at der ikke arbejdes på hhv forni eller bagni. 

 

Det fremgår af det gældende hcp system for 2016-19, at hvis man ønsker at blive reguleret på 9 huller,  må de 9 huller ikke være en del af en 18 hullers runde, og runden er således tællende fra det første spillede hul.

 

I de perioder hvor der ikke kan reguleres på forni eller bagni, kan de 9 huller ikke anses for at være en del af en 18 hullers bane. 

 

Den tællende runde begynder når spilleren slår ud på det første af de 9 huller, der kan reguleres på.

 

Kort fortalt betyder det:

 

At hvis der ikke kan spilles tællende runder på 18 hullers banen,

 

- kan der, for spillere med hcp over 11,4, spilles tællende runder på forni, selvom spilleren også spiller den ikke regulerende bagni.

 

- kan der, for spillere med hcp over 11,4, spilles tællende runder på på bagni, selvom spilleren også spiller den ikke regulerende forni.