Vi har brug for hjælp til boldopsamling!

Oprettet d. 25. juni 2019

På det seneste, så er bold niveauet i Boldkasserne på Driving range faldet drastisk grundet stor aktivitet med undervisning og selvtræning. Men Vi oplever også, at selv de nye bolde flyver skævt, så de havner ude i roughen på driving rangen. Så vi vil gerne invitere alle medlemmer til en gratis træningsdag på lørdag fra kl. 14.30 - 16.30, hvor man kan slå en masse bolde ud af roughen. Efter træningen, vil der være lidt koldt at drikke. Vi har gamle wedges og handsker som man kan låne, og jo flere vi er, jo hurtigere går det. 

For at vi har styr på hvor mange drikkevarer vi skal købe ind til, så kan man tilmelde sig på golfbox under turnering. Så skynd jer at tilmelde, da det er først til mølle.. 

Dvs. at driving range, så også er lukket i dette tidsrum, men åbner igen bagefter. 

Vel mødt

Greenkeeper teamet og Proteamet..

 

Ps. hvis det ikke er boldene der flyver skævt, så er der ledige tider til undervisning..