Legenderne spiller Shipco Masters på Simon's d. 1.-3. juni

Oprettet d. 23. maj 2018

Se legenderne i Simon’s Golf Club d. 1.-3. juni 2018

 

Colin Montgomerie, José María Olazàbal, Ian Woosnam og Paul McGinley kommer til Simon’s Golf Club i spidsen for det 60 spillere store felt til Shipco Masters, der er en del af Staysure Tour. Turneringen har det stærkeste felt på touren udover Senior Open. 

For første gang deltager en af de mest vindende kvindelige spillere nogensinde, Laura Davies, på lige fod mod mændende i en Staysure Tour turnering. ”Jeg glæder mig til at komme til Simon’s igen,” siger Laura Davies og tilføjer, ”jeg har ingen illusioner om at vinde, men håber jeg kan slå nogle stykker af dem, og drille dem med det”. 

Nok er der lagt op til en publikumsoplevelse med fantastisk golf, men arrangørerne har også gjort sig umage for at forkæle publikum med to daglige trick golf show, en flot food court med udvalgte food trucks og to store terrasser direkte ud til 18. green, en minigolfbane og klatrevæg til børn og barnlige sjæle, og en teltby med udstillere, hvor der er både smagsprøver og konkurrencer.  

I teltbyen er der også hver dag musik med Kansas City Stompers og gæsteoptræden fra Daphne Stilund (vinder af Voice Junior 2017) og Place on Earth (vinder af X-factor 2018). 

Spillerne på Staysure Tour er rundede af mange års erfaring og tager mere afslappet på spillet. ”Det danske publikum er rigtigt godt, og de vil helt sikkert få en god oplevelse, for på Staysure Tour kommer man helt tæt på spillerne,” siger Colin Montgomerie, og fortsætter: ”Når man er tilskuer til en European Tour turnering, så ser man spillerne, men på Staysure Tour møder man os”.

 Entre er kr. 100 pr. dag og kr. 250 for alle tre dage. Børn under 16 år kommer gratis ind.

Køb billetter på www.ticketmaster.dk/shipco