Velkommen til Kaninsæson 2013

Oprettet d. 30. marts 2013

Velkommen til en ny sæson med golfspil i Hedeland.
En særlig velkomst til de mange nye prøvemedlemmer.

Kaniner er golfspillere med et handicap mellem 37 og 72 og som helt ny spiller starter du i hcp. 72 Kaninudvalget står igen i år i spidsen for afholdelse af de ugentlige turneringer i perioden maj til september. Vores primære fokus ligger på at tage hånd om kaniner, men de mange x-kaniner der også ønsker at deltage, er en vigtig og uundværlig del af fællesskabet, og vi glæder os til at se jer alle på banen.

Turneringen spilles alle mandage i sæsonen uanset vind og vejr ( på nær tordenvejr )
Turneringen spilles over 9 huller og der spilles i 3 rækker:

  • Maglehøjbanen, kaninrække: Handicap > 49
  • Stor bane, kaninrække: Handicap 37 - 49
  • Stor bane, x-kanin række: Handicap < 37

Turneringen byder på forskellige spilleformer i løbet af sæsonen, så check altid kanintavlen. Turneringen er lige så meget hygge-golf som det er turnerings-golf og uanset om du er øvet, nybegynder eller bare nyt medlem i klubben, er det en oplagt mulighed for at møde nye venner og ligesindede. Du kommer til at spille med en flok rare engagerede golfentusiaster en gang om ugen og med mulighed for at deltage i hygge-middag en gang om måneden.

Muligheden for at vinde præmier er også tilstede.
Første mandag i hver måned afsluttes den foregående måned med en fælles turnering med gunstart. Efter spillet er der spisning og kåring af månedens vinderne med præmier til de 3 bedste i alle rækker. Ved årsafslutningen er det sæsonens bedste spillere der kåres og præmieres.
Alle kan være med og alle har lige gode muligheder for at vinde, da der spilles med handicap efter ”Stableford-systemet”, hvilket kort fortalt betyder at den uøvede spiller med det høje handicap, får flere tildelte slag pr. runde end den øvede spiller.

Har du spørgsmål af enhver art om golf (træning, regler, spil etc.), skal du ikke tøve med at kontakte udvalgets medlemmer. Vi anbefaler selvfølgelig at du tilmelder dig vores turnering, men selv om du vælger at "gå solo" og ikke ønsker at deltage i turneringen, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os alligevel.

Kaninudvalgets medlemmer og deres kontaktoplysninger kan du finde på klubbens hjemmeside og på kanintavlen i gangen. Mandage 16-18 vil der desuden altid være 2-3 udvalgsmedlemmer tilstede i klubben.

Informationer omkring diverse aktiviteter opdateres løbende på kanintavlen i klubben og på klubbens hjemmeside. Her kan du bl.a. finde oplysninger om spilleformer, fællestræning, regelkurser etc.

Bemærk, at tilmelding til månedsafslutning / spisning kan kun ske på opslagstavlen i klubben.

Betaling for deltagelse i turnering: kr. 290,- for hele sæsonen *

Skal betales senest 20.maj på konto 5021 1467464 eller kontant til kaninudvalget om mandagen.
Ved betaling via netbank skal du huske at påføre medlemsnummer.

* Prøvemedlemsskab inkluderer 3 måneders gratis deltagelse i turneringen. Pris for resten af sæsonen kr. 150,00

Betaling for spisning ved månedsafslutning: kr. 60,- Betales på dagen, inden du går ud.
Bemærk af hensyn til planlægningen er tilmeldingen til spisning er bindende.
Eventuel afmelding skal ske senest fredagen inden, ellers bedes du venligst betale beløbet efterfølgende.

På gensyn til Informationsmødet mandag den 29 april kl. og husk vi spiller også denne dag.

Husk at tilmelde jer på kanintavlen.