Regionsgolf sæsonen 2019

Oprettet d. 6. marts 2019

Vi kan snart begynde at glæde os til regionsgolf sæsonen 2019! - Turneringen starter den 30. april, og alle indledende matcher skal være afviklet senest den 1. juli.

Matcherne vil som oftest ligge onsdag eller fredag formiddag for veteran og superveteran holdene, mens B-holdet og senior holdene som oftest spiller onsdag eller fredag eftermiddag, Vi glæder os igen i år over den store interesse, der er i Hedeland Golfklub for at spille regionsgolf, hvor vi spiller hulspil og får mulighed for at spille på mange spændende baner.

Vi har i 2019 kunnet tilmelde 11 hold til regionsgolf turneringen. De tilmeldte hold samt holdkaptajner kan ses på "Oversigt over Regionsholdene". Her vil der også være en oversigt over de spillere, som er udtaget til de enkelte hold. 

Fordelingen er sket ud fra alder og handicap, De spillere der er udtaget til et hold er allerede blevet eller vil blive kontaktet inden længe af deres holdkaptajn. 

Der har desværre ikke været tilmeldinger nok til at stille med et A-hold i år (alder under 50 og handicap under 11,5). Pga. handicap begrænsningerne kommer tilmeldte spillere i denne kategori derfor ikke til at spille i år. Men de resterende spillere, som ikke i første omgang er udtaget til et hold, vil alle være med på reservelisten. Alle holdkaptajner kan anvende spillerne fra reservelisten, såfremt de opfylder kravene til maks. handicap og min. alder - så hold jer endelig klar.

Det er holdkaptajnen som sætter holdet til de enkelte matcher ud fra de tilkendegivelser, som holdkaptajnen har fået fra sine spillere.

Matchprogram og resultater kan løbende ses på Regionsgolf Danmark.

 

Klaus Hemp og Orla Lindberg-Poulsen

Regionsgolf koordinatorer