Igen flot spil af Hedelands piger

Oprettet d. 13. juni 2014

I pinsen spillede Caroline, Mathilde og Malene med i Wibroe Cup i Helsingør – Danmarks ældste eliteturnering. Til start var der 27 spillere, hvoraf 14 og lige gik videre til finalespil søndag.

 

Det virkede som om Caroline havde glemt sit gode spil i USA – for hun lagde ud med +13 – 84 slag – men fik rettet lidt op på det i anden runde lørdag, hvor hun gik +6 – 77 slag. Dette rakte dog ikke til finalespillet om søndagen.

 

Mathilde startede ud med +3 – 74 slag – efterfulgt af en runde i +8 – hvilket placerede Mathilde på en delt 6. plads, som således gik videre til finalespil. Her gik Mathilde en runde i 75 slag – og sluttede med denne fine runde på en delt 5. plads.

 

Malene lagde om lørdagen ud med to runde i par – 71 slag – og indtog førstepladsen med en føring på 6 slag til 2. pladsen. Mange mente at 6 slags føring var nok til at vinde turneringen – men det mente Malene ikke var tilstrækkeligt, så hun fandt det pæne spil frem igen om søndagen – og gik i -2 eller 69 slag med 5 birdies og 3 bogeys. Slutresultatet blev at Malene vandt turnering med 14 slag ned til 2. pladsen. Til stor overraskelse for Malene er der tradition for, at vinderen skal en tur i vandet ved hul 18 – så det var en våd mus, der glad vendte hjem fra Helsingør.