Flot resultat af Hedelands piger

Oprettet d. 6. juni 2014

I sidste weekend deltog Mathilde i junior tour II i Storeådalen GK ved Holstebro. Ifølge jyderne blæste der en ’bette vind’ – oversat så blæste der en pelikan – som gjorde banen endnu sværere, specielt da der er temmelig smalt på mange huller oppe omkring greens.

Mathilde lagde ud med en runde i 77 og 80 – så efter lørdagen lå hun på en delt 3. plads med to slag efter 1. pladsen. Søndagen var det fantastisk golfvejr – vinden havde lagt sig og solen skinnede. Mathilde gik i førerbolden og klarede det med bravour – idet hun kom ind i 74 – 3 over banens par – og vandt med en total score i +18 med 6 slag ned til 2. pladsen.

På samme bane blev der spillet dame tour II, og her deltog Caroline og Malene. Caroline, der netop er hjemvendt fra USA, hvor hun har spillet rigtig flot golf – skulle for første gang i år prøve kræfter på en dansk bane. Hun lagde meget pænt ud med en runde i 78 – på anden runde var der et par huller der drillede, så hun kom ind i 85 – og klarede lige cuttet til søndagens spil. Søndagen gik desværre ikke bedre, da spillet ikke hang sammen på bagni – så Caroline kom ind i en 88’er – og en samlet score på +38.

Malene havde lidt vanskeligheder med sin putter – den var iskold – så på første runde havde hun 5 tre puts – og kom ind i en 79’er. Anden runde blev lidt bedre, da hun kom rundt i 76 – og det rakte til en 9. plads. Om søndagen fandt Malene det gode spil frem igen og gik en runde i par – måske hun har sovet med sin putter – hvilket gav Malene en delt 3. plads med en score total på +13.