Bøllebank til Seniorholdet

Oprettet d. 3. juni 2015

Bøllebank til seniorholdet

Lørdag tog Jens, Birger, Michael, Klaus, Anni, og mix-parret Peter/Nener til Skjoldenæsholm med håb om bedre greens end for 14 dage sideen. For da vi prøvespillede dem, havde vi ikke prøvet noget værre nogensinde.

På dagen syntes jeg selv de var ok. Nå, men vi fik gået en tur med dem og tabte 14-0. Vejret var heller ikke godt: Peter mente de havde slået paraplyen op 100 gange, Nener 102 gange.
Foursomen nåede dog helt ud på 18 hul, før det var slut. Klaus spillede mod sidste års medlem af Hedeland, langtslående Erling Fenger, han fik blandt andet en givet eagle på hul 12 - et par 5 hul på 482m. Klaus fortalte, at han var mindst 50-60 m bagud efter hvert teeslag. Men han kan dog også slå meget skævt.

Klaus pådrog sig en lille skade i ryggen ved indspil til 16 hul og måtte så se sig slået på 17 hul, ellers en spændende  match.

Ja, vi må så konstatere, at Skjoldenæsholm er en tak bedre end Hedeland.

Søndag gik så til Trelleborg. Dem mente vi at vi kunne bide skeer med, men nej, det var ikke vores dag heller: Endnu et nederlag, men kun 11-3.

Holdet bestod af Peter/Nener, Connie, (Peters kæreste) Jens, Klaus (på piller, grundet skaden lørdag) Per og Michael.

Da det er meget svært at finde en damesingle, faldt valget på Connie, så vi kunne stille et fuldt hold. Klaus klarede sig igennem runden og delte; jeg selv var nede med 4 efter hul 11, spillede mig op og vandt 1-0, Mixen var foran det meste af vejen, men mister nogle vigtige puts og taber 2-1, Michael spillede mod en gammel cricket spiller, han har et meget kort tilbagesving men nogle kraftige håndled og slår bolden 230 alligevel, fortalte Michael, så han måtte bøje sig 5-4. Per havde en ok match, men taber 2-0.

For yderlige detaljer se Danmarksturneringen senior 3 division pulje 4

På holdet vegne holdkaptajn Jens D. Kuld