Invitation til Ægtparturnering 2018

Oprettet d. 26. marts 2018

Alle ægtepar og samboende inviteres til at deltage i Hedeland golfklubs ’Ægteparturnering 2018’. Kom og mød nye golfspillere i klubben til en stor social turnering.

Turneringen afvikles som mixed greensome, hvor parret spiller i en indledende pulje med 4 andre par og alle skal møde hinanden hen over sommeren. Man aftaler selv spilletidspunkter.

Der bliver spillet i 2 rækker (A og B), hvor den halvdel med laveste handicap spiller i A og den anden halvdel i række B. Puljevinderne går videre til semifinalerne og vinderne spiller finale lørdag den 13. oktober.

Samtidig den 13. oktober spiller alle andre en stor fælles parturnering, så vi kan afslutte sammen med en fælles frokost og præmieoverrækkelse.

Vi indleder onsdag den 18. april med ’kaffemik’, hvor alle tilmeldte mødes i klubhuset kl. 19.00 og over kaffe og kage får gennemgået reglerne for turneringen samt foretager en lodtrækning til de enkelte puljer. Man skal til denne aften huske sin kalender, så aftaler om spilletidspunkt kan laves med det samme og der kan endvidere udveksles kontaktoplysninger (mail/tlfnr) med puljemodstanderne.

Deltagelse koster 200 kr pr person, der går til kaffemik, frokostbuffet’en til afslutningsturneringen samt præmier.

Tilmelding sker i Golfbox under ’Ægtepar turnering 2018’. Tilmeldingen er allerede åbnet.

Vi ser frem til lige så stor deltagelse som de seneste par år.

Bjarne Helbo-Jensen og Klaus Hemp, turneringsledelse