Ægteparturnering

Turneringen er for alle ægtepar og samboende, der har lyst til at møde andre par, nye bekendtskaber som gamle og få en god dyst på golfbanen. Udover det sportslige har turneringen også et socialt formål - vi skal indsluse nye medlemmer og vi skal skabe mere hygge i klubben.

Som i turneringens tidligere liv starter vi med kaffemik i klubhuset, hvor turneringens puljer vil blive præsenteret. Man kan herefter sætte sig sammen puljevis og aftale spilletidspunkter. Turneringsledelsen vil svare på spørgsmål om turneringsformen samt vise et par eksempler på udregning af spillehandicap. Der vil også være en kort undervisning af specielle regler ved en hulspilsmatch.

Vi skal spille mixed greensom hulspil, hvor herrerne spiller fra gul tee og damerne fra rød tee. De tilmeldte hold inddeles i puljer på 4-6 hold, hvor alle møder alle én gang. Vinderne af puljerne mødes i en cup-turnering med finale på afslutningsdagen.

På afslutningsdagen deltager alle, der har været med i turneringen, i en afslutningsmatch -

De 4 finalehold stadig greensome hulspil.

Plan for turneringen følger snarest

Information om turneringens forløb: Stillingen i de enkelte puljer kan følges på denne hjemmeside.

Pris for deltagelse pr par:  400 kr , der dækker kaffemik, turneringspræmier, afslutningsmatch samt frokost for 2 personer

Resultater sendes til bent@tofteholmen.dk, som holder resultattavlen ajour.

Kalenderen er tom