Ægtepar- og Parturnering

Igen i år spilles Ægteparturnering, men i år er det også muligt at spille i parrækken.

Parrækken er for alle som ikke har en partner der spiller golf, dog spilles der Mixed Greensome, hvorfor parrene skal være mand og kvinde. 
Det er muligt både at tilmelde sig som par eller alene, så vil turneringsledelsen sammensætte par – dette sker efter først til mølle princippet, dvs. hvis der 5 kvinder og 10 mænd som tilmelder sig, bliver der samlet 5 par med de mænd som har tilmeldt sig først. 

Matchform og afgørelse
Turneringen afvikles som Mixed Greensome, hvor parret spiller i en indledende pulje med 4 andre par og alle skal møde hinanden hen over sommeren. Man aftaler selv spilletidspunkter.

  • En sejr giver 2 point.
  • Matchen skal afgøres, hvilket vil sige man fortsætter til 19. eller længere, hvis man er all square efter 18. hul.
  • I tilfælde af at matchen fortsætter efter 18. hul, får vinderne 2 point og taberne 1 point. 

Ægtepar/samboende spilles i 2 rækker (A og B), hvor den halvdel med laveste handicap spiller i A og den anden halvdel i række B. Parrækken spiller i en separat række. Puljevinderne går videre til semifinalerne og vinderne spiller finale lørdag den. 16 oktober. Bemærk: Parrækken spille ikke semifinale men kvalificerer sig til finalen på baggrund af puljekampe.

Finalen spilles den 16. oktober samtidig med at alle øvrige en stor fælles parturnering, så vi kan afslutte sammen med en fælles frokost og præmieoverrækkelse.

Mange hilsner
Ægteparturneringen: Klaus Hemp & Charlotte Mejnert Pedersen
Parturneringen: Lotte Stächer Christensen