Det er ikke som at tænde for en kontakt!

Oprettet d. 6. april 2018

Nu banker foråret for alvor på. Også golfbanen står klar til at springe helt ud. Men det er en proces, der skal ”løbes lidt i gang”.

Træningsbanen er åben. Der er lagt måtter ud og rangeboldene er i kurvene.  Tees er på vej. Boldvaskemaskinen kan ikke tilsluttes før vi er sluppet for nattefrosten. Maskine til boldopsamling kan nu bruges på det meste af træningsbanen, så der er mulighed for at boldene vender tilbage. Boldene er ikke rengjort!

Vi spiller stadig vinterbanen. Og vi bruger stadig måtter, der kan lånes ved indtjekning. Der er meget vådt på udsatte steder på banen. Men greenområderne på 18 hullers banen er prepareret og de ser meget lovende ud. Regn med at de er åbne til Tefal OBH Nordica Åbningsturnering 2018 – tøv ikke med at melde dig til.

Maglehøj er åben for spil. Der har ikke været tid til at klippe og klargøre, så det er en rustik bane man møder den første tid. Maglehøj er dog reserveret til åbent hus søndag eftermiddag d. 8. april!

Puttinggreen og indspils-områder er åbne, hvis man er desperat. Men de er ikke endeligt klargjort. Der er således ikke huller i puttinggreen! Venligst tag hensyn, hvis der har været nattefrost. Vent til efter klokken 10.

Risikoen for nattefrost er også grunden til at banetoilettet ikke er åbnet. Det er vandet fra vandingsanlægget, der bruges her. Det er ikke tilsluttet endnu.

Fårene er kommet til Hedeland. Vi regner med flere små leverancer - den først gruppe går lige nu mellem 12. og 13. hul.  De var ikke umiddelbart parat til at gå frivilligt bag indhegningen.

Gud mildner luften for de klippede får. Der er for alvor forår i luften. Snart er hele golfbanen åben. Men – det er ikke som at tænde for en kontakt.

Hold øje med hjemmesiden.

God weekend.