Vi åbner en 6 hullers bane i morgen tirsdag d. 31. oktober.

Oprettet d. 30. oktober 2017

6 hullers "snigerbane"-åbning i morgen tirsdag.                          

Dette er både et forsøg og en balanceakt: Banen er stadig meget våd, men den er ikke lige våd overalt.  Der er slet ikke mulighed for at åbne hele golfbanen i nær fremtid, men det er muligt at åbne en lille, delvis golfbane for de ivrigste af medlemmerne – eller dem med størst abstinenser. Det er for sjov. Der er ingen fortrinsret. Det er ikke til turneringsbrug. Vi foretrækker nærmest ikke at få gæster.

Banen er på 6 huller – det er rigtige golfhuller fra tee til green, men der skal naturligvis tages hensyn til, at betingelserne ikke er optimale og til at slid nu vil være koncentreret på få huller. Hullerne er 1,2,3 og 7,8,9.

Som en forsøgsordning åbner vi hermed 6 huller på ” 18 hullers” banen i morgen tirsdag d. 31. oktober.

Der må ikke bruges trolley/ Der skal benyttes bærebag. Vognforbuddet gælder dog foreløbig ikke dispensationer!  – kom gerne forbi  sekretariatet og få dit bagmærke, hvis du har dispensation!

En runde er 6 huller – den giver ikke automatisk ret til at fortsætte spil og en ny runde kræver fornyet tidsreservation. Vi opfordrer til at nøjes med 6 huller, så flest muligt kan få muligheden. Tidsbookingen  og banen er indrettet på rundetider på 1½ time.

Har du tekniske problemer, så tag fat i sekretariatet. Der er en del regler i tidreservationen, måske de ikke alle er på plads endnu.

Rating, udskrift af scorekort og handicapregulering fungerer ikke.

Der arbejdes på et midlertidigt scorekort.

Mød venligst initiativet med åbent sind, tag hensyn til banen. God fornøjelse.