Velkommen til endnu flere nye sponsorer

Oprettet d. 29. maj 2017

Vi har fornøjelsen at byde velkommen til vore nye sponsorer:

  • Hertels A/S
  • Nykredit
  • BoligOne ejendomsmæglere

Her er en kort introduktion til hver af vore nye sponsorer:

Hertels A/S - Kontorets bedste ven, når det gælder

Som en stærkt forankret virksomhed i det syd- og vestsjællandske er kvalitet og leveringssikkerhed nøgleord for firmaet, hvis 13 medarbejdere med en gennemsnitlig anciennitet på over 12 år er fagligt meget kompetente.

Hertels A/S er en virksomhed med veluddannede og servicemindede medarbejdere, derfor vælger mange stadig personlig betjening. Tag telefonen og lad os få en snak om, hvordan vi på bedste vis kan gøre vores fordele til din fordel!

Hertels A/S ønsker at skabe tætte relationer til sine kunder, og personalet sætter en ære i også at løse specialopgaver.

Hertels har længe været sekretariatets foretrukne leverandør af kontorforsyning og papirvarer. Vi er virkelig glade for at tælle dem blandt vore sponsorer.

Nykredit

Nykredit er skabt af boligejerne – til boligejerne - med det klare mål at gøre det muligt for alle at eje deres eget hjem. Vi er foreningsstyret og kundestyret, og sådan har det været i 165 år.

Bank og realkredit er de bærende elementer i vores virksomhed. Ud over at være den største kreditgiver i Danmark er vi også en af de største private obligationsudstedere i Europa. Vi har desuden aktiviteter inden for forsikring, leasing, pension, investering og ejendomsmæglervirksomhed.

Nykredit har i en årrække været vores bankforbindelse og er nu også er vores sponsor. Vi siger mange tak, og glæder os til det intensiverede samarbejde med Nykredit.

BoligOne ejendomsmæglere

Vi har kort introduceret BoligOne tidligere – og alle genkender nu den flotte golfbil med deres logo. Men vi skylder at fortælle, at alle der benytter BoligOne i deres hushandel får markedets bedste lokalkendskab parret med en individuelt tilpasset salgsproces. Ejendomsmæglerkæden BoligOne har delt boligsalgsforløbet op, så du kan få mere ud af dit boligsalg - både hvad angår besparelser og indflydelse på de enkelte boligsalgsopgaver. BoligOne er med dig hele vejen og I er sammen om et godt boligsalg.

Vi fejrer alle medlemmers bolighandel hos BoligOne med en gave. Kom til sekretariatet og fortæl os om din vellykkede handel.

 

Sponsorudvalget